Mozaik
MLADI BROĐANIN OBJAVIO CD “U IME LJUBAVI”

Dominik objavio debitantski album
Objavljeno 20. studenog, 2019.
Mladi brodski glazbenik Dominik Blaževac već je godinama prisutan na pozornici, a konačno je došao trenutak i kada je svoje iskustvo i sjajne vokalne sposobnosti zabilježio na prvom nosaču zvuka. ‘‘U ime ljubavi‘‘ nije samo naziv albuma nego i tri riječi koje savršeno opisuju energiju koja isijava iz 10 pjesama. Osim naslovne, tu su još i njegovi drugi uspješni singlovi, poput ‘‘Kišobran za dvoje‘‘, ‘‘Moja jedina‘‘, ‘‘Dok čujem ti glas‘‘, ‘‘Poljubi me‘‘, ‘‘Ako te pitaju‘‘, ‘‘Tvoja ljubav‘‘, ali i nove pjesme ‘‘Zauvijek‘‘, ‘‘Ključevi od snova‘‘ i ‘‘Ljubav dođe sama od sebe‘‘.

Na albumu je okupio sjajnu ekipu glazbenika i producenata, Igora Ivanovića, Miroslava Lesića Lesiquea, Gorana Martinca, Dalibora Dadu Marinkovića, Vladana Popovića, Dariju Hodnik Marinković, Vlatku Kopić, Tihomira Ivanetića i druge, a bend, koji se predstavlja kao Dominik & Co., čine, osim Dominika, i Mladen Mitrović (bubnjevi), Josip Pečić (bas), Zlatko Čošić (gitare), Matija Pocrnić (klavijature) i Mirta Dautović (prateći vokal).

- Hvala apsolutno svima koji su na bilo koji način sudjelovali u stvaranju ovog albuma. Bez iskrenog rada, vjere i dobrih ljudi ovaj album ne bi ugledao svjetlo dana. Velika hvala Željku Zovku - Čoki, zbog čijih pjesama je sve ovo i počelo. Hvala i našem Matiji Obradoviću, koji je od prve pjesme bio kao član benda. Hvala svim glazbenim studijima u kojima smo snimali te svim glazbenicima i producentima, dragim ljudima koji su slušali i vjerno pratili svaku našu pjesmu. Vi ste svojom podrškom također postali dio ove predivne priče - napisao je Dominik u knjižici izdanja. T.Kvorka
Možda ste propustili...

DARUVARSKI BEND NASTUPA NA ZAGREBAČKOM FESTIVALU

COTA G4 predstavila spot za novu pjesmu “Daj mi znak”

U ORGANIZACIJI ZAKLADE “HRVATSKA ZA DJECU”

Maturanti iz domova zasjali na posebnoj modnoj reviji

Najčitanije iz rubrike