Mozaik
SUPERTALENT: UZ PET ZLATNIH, ODABRANO JOŠ 35 NATJECATELJA

Popunjena su mjesta u polufinalu
Objavljeno 19. studenog, 2019.
Nakon osam audicijskih emisija uzbudljive i zabavne sedme sezone Supertalenta, u kojima smo vidjeli neke od najatraktivnijih nastupa s audicija, žiri je probrao 40 najboljih kandidata čije ćemo nastupe gledati u emisijama uživo već od iduće nedjelje.

U posljednjoj audicijskoj emisiji vidjeli smo brojne kandidate koji su oduševili žiri, a jedni od njih su akustični duo iz Sarajeva, Sara i Đurica.

"Ti si baš posebna pjevačica, ne znam jesi li svjesna toga. Toliko rijetko u životu imam priliku čuti tako intonativno čisto pjevanje. Koji užitak, ne mogu dočekati da vas ponovno čujem!“ oduševljena je bila Martina. Svojim vokalom žiri je oduševila i Merjema Alihodžić (13), pjevačica također iz Sarajeva koja je nastupila s pjesmom Marije Šerifović "Nije ljubav to". "Ti si jedna mala djevojčica, pomalo čak sramežljiva, velikog glasa, snažne osobnosti koja se tek počela razvijati i velikog umjetničkog nerva. S punim pravom danas stojiš na ovoj zvijezdi", poručila joj je Martina. Malo drukčiji i dosad neviđen nastup osigurala je natjecateljica Mirjana Kika Milošević iz Smedereva. Ova umjetnica koja se bavi body paintingom u svom nastupu prikazala je svoju životnu priču koristeći se iluzijama na tijelu. Djevojčice iz plesne skupine Flash dance unit svojim nastupom razveselile su žiri. Četiri "da" od žirija dobila je i Roza Pikutić (10), koja se predstavila plesom na svili. T.K.
Možda ste propustili...

LEGENDARNA GRUPA IZVEST ĆE APSOLUTNO SVE NAJVEĆE HITOVE S 11 STUDIJSKIH ALBUMA

Rock-divovi The Cult svirat će na opatijskoj Ljetnoj pozornici

DARUVARSKI BEND NASTUPA NA ZAGREBAČKOM FESTIVALU

COTA G4 predstavila spot za novu pjesmu “Daj mi znak”

Najčitanije iz rubrike