Mozaik
ROCK-SKUPINA DOGMA OBJAVILA STUDIJSKI ALBUM “NEMIR”

Novi videospot za pjesmu “Maske”
Objavljeno 18. studenog, 2019.

Pulska rock-skupina Dogma objavila je svoj peti studijski album simboličnog imena ‘Nemir‘ na kojem donose 11 pjesama. Sniman je u više studija, ali većina pjesama je snimljena u studiju PartyZan u Rojcu, gdje je većinu materijala snimao, miksao i masterirao Perica Šuran. Na albumu se nalaze i pjesme koje smo imali prilike čuti kao singlove, među kojima i naslovnu pjesmu ‘Nemir‘ feat. Maja Griparić, ‘Koliko treba do tebe‘ te duete sa Sašom Antićem – ‘Glavom u prsi (ka Zidane)‘ i ‘Sole‘, kojima je Antić zaokružio svoju treću suradnju s Dogmom.



Album "Nemir" predstavljaju novim singlom/videospotom za pjesmu ‘Maske’, u kojoj vokalno gostuje talentirana glazbenica Barbara Munjas, na trubi Branko Strepin i Luka Žužić na trombonu. Kao što i sam naziv pjesme kaže, ‘Maske’ pričaju o maskama koje svi nosimo ili stavljamo ovisno o situacijama i prilikama, gubeći pritom sebe i zaboravljajući na svoja prava lica.

Autor teksta je Sandro Pettener, a glazbu, produkciju i aranžman zajedno potpisuju članovi benda (Sandro Pettener, Zoran Stojković, Tonči Pavlinović, Toni Selaković).

Glavni akteri spota snimljenog u društveno-kulturnom centru ‘Rojc’ su Barbara i Sandro, a snimio ga je i montirao Mladen Đaković (No Production). J.Kn.

Najčitanije iz rubrike