Mozaik
28. PROSINCA, U ARENI ZAGREB

Adrenalinski show za cijelu obitelj: stižu Masters of Dirt
Objavljeno 18. studenog, 2019.
Najbolji svjetski freestyle virtuozi na motociklima, biciklima i quadovima, Mastres of Dirt, uskoro stižu u Zagreb. Automobili, motori, bicikli, sva prijevozna sredstva na kotačima od pamtivijeka interesiraju i fasciniraju.

Vratolomije koje prkose svim zakonima fizike, nevjerojatni skokovi i flipovi, potezi i trikovi koji oduzimaju dah, sve to očekuje publiku u subotu, 28. prosinca, u Areni Zagreb. Ljubav i zanimanje prema motorima i automobilima ona je koju dijele i maleni i veliki, a Masters of Dirt genijalci spremaju se oduševiti vratolomijama u kojima se vidi sva raskoš i potencijal motornih vozila! Kako bi show mogli doživjeti i oni najmanji, osiguran je besplatan ulaz djeci do 6 godina. Publiku u Areni oduševit će skokovi do čak 14 metara u visinu na poligonu dugačkom 24 metara, uz vrhunsku pirotehniku i žestoku glazbenu podlogu službenog DJ-a Mosakena te ‘‘Fuel Girls‘‘, plesačica iz Velike Britanije.

Glavna zvijezda ‘‘Masters of Dirt‘‘ spektakla u Areni Zagreb bit će megapopularni FMX šampion Kai Haase, koji je prvi u svijetu izveo FMX flat-drop backflip sa svojim motociklom na zemlji, i to s rampe visoke nevjerojatnih 10 metara. Uz njega, tu je i Aleš Rozman, koji će izvesti backflip na quadu, te ultimativna zvijezda freestyle planinskog bicikliranja Adolf Silva, koji će oduševiti zagrebačku publiku triple backflipom na svom MTB-u.J.Kn.
Možda ste propustili...

NOVI SPIN NA HOROR PROŽET CRNIM HUMOROM

“Abigail” u kinima: Otkačena zabava puna krvave akcije

ODLIČAN NASTAVAK GODINE KOJU JE ZAPOČELA NAGRADAMA

Natalie Dizdar priprema se za Zagrebački festival i veliku turneju

Najčitanije iz rubrike