Sport
KUP HRVATSKE ZA RUKOMETAŠE

Trojac u borbi za dva mjesta
Objavljeno 15. studenog, 2019.
U 2. kolu Kupa Hrvatske za rukometaše snage su odmjerili Osijek i Požega, dvoje rivala iz Prve HRL Sjever. Bio je to sraz bivše i sadašnje momčadi trenera Osijeka Daga Kovačevića. Naime, prije negoli je zasjeo na klupu Osječana, Dag je vodio požešku momčad, s kojom je i ušao u aktualni rang natjecanja. U Kup susretu Osječani su iskoristili prednost domaćeg terena. Na početku susreta stekli su prednost koju nisu ispuštali do samog kraja. Do plasmana i nastupa u glavnom ždrijebu, osmini finala Kupa, odigrat će se još jedno kolo. Iz regije Istok preostale su još tri momčadi, Osijek, Slatina i Đakovo. Jedna od te tri momčadi izravno će se plasirati u osminu finala Kupa, a sinoćnjim ždrijebom odlučeno je koje će momčadi morati još odigrati međusobni susret. K.L.
OSIJEK       34 (17)

POŽEGA       31 (14)

OSIJEK - Dvorana Zrinjevac. Gledatelja: 100. Sudci: Domagoj Jukić i Davor Milaković (Osijek).

OSIJEK: Horvat, Šimatić 1, Kuže 5 (1), Šimić 4, Zrno 3, Cickai 4, Čičak 3, Nedić, Vuković 3, Cesar 2, Kopić 2, Radović, Pleše 2, Mandarić 1, Endl 4 i Kolar.

POŽEGA: Banović 3, Gelenčir 7, Glasnović, Jurković 6, Tukonić 3, K. Tomas 4, S. Tomas 5, Gotal 3, Uremović, Markanjević i Raič.

SEDMERCI: Osijek 1(1), Požega 4(2); ISKLJUČENJA: Osijek 6 minuta (Šimić 2, Vuković 2, Mandarić 2), Požega 4 minute (Gelenčir 2, Glasnović 2).
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike