Sport
DRUGA HMNL ISTOK

Momčad Broda 035 brzo se vratila na lidersku poziciju
Objavljeno 14. studenog, 2019.

Brod 035 vratio je vodeću poziciju u Drugoj hrvatskoj malonogometnoj ligi istok. Brođani su je za trenutak izgubili jer su imali odgođeni susret protiv županjskog Olimpijac Futsala koji su u međuvremenu odradili pobijedivši 6:2, a u 6. kolu u derbiju su istim rezultatom svladali Novu Gradišku na svom parketu, pa im sada s tih šest bodova opet cijela liga gleda u "auspuh".

U derbiju nije bilo neizvjesnosti. Istina, Novogradiščani su poveli, ali kasnije nisu imali rješenje za raspoloženog Almedina Bundavicu koji je postigao četiri od šest pogodaka Broda 035. Dva koraka iza lidera ostao je Osijek Kelme koji se baš prošetao kroz Valpovo. Mala mljekara bila je potpoljena već do 24. minute kada su Osječani imali 8:0, pa su do kraja susret mogli odigrati u leru i domaćinu dopustili ublažavanje poraza. Za to se pobrinuo Nemet koji je u posljednje tri minute susreta zabio hat-trick i Maloj mljekari omogućio podnošljiv poraz (9:4) s obzirom na to kakav je rezultat bio u početku drugog poluvremena. Poraz Nove Gradiške u Slavonskom Brodu iskoristila je vinkovačka Aurelija koja je Futsal Olimpijcu natrpala "tucet" pogodaka (12:1). Uzbudjivi susreti odigrani su u Našicama i Jakšiću. Našičani su s 8:5 svladali Slatinu, ali susret je prelomljen tek u pretposljednjoj minuti kada su domaćini poveli sa 7:5. Nešto slično vidjeli su gledatelji susreta Jakšić - Brod. U posljednjih deset minuta ušlo se s prednošću Jakšićana (5:4), a potvrda njihove pobjede stigla je u pretposljednoj 39. minuti, kada je Kovačević zabio za konačnih 6:4. Do prve ovosezonske pobjede došli su Autodijelovi Tokić koji su s uvjerljvih 9:3 svladali Vinkovce i tako pobjegli sa samog dna tablice. Sljedeće, 7. kolo, donosi novi derbi u kojem će se sastati Nova Gradiška i Aurelia.

Rezultati 6. kola: Autodijelovi Tokić (Požega) – Vinkovci 9:3, Aurelia (Vinkovci) – Futsal Olimpijac (Županja) 12:1, Jakšić – Brod 6:4, Našice – Slatina 8:5, Brod 035 – Nova Gradiška 6:2, Mala Mljekara (Valpovo) – Osijek Kelme 4:9. Zaostali susret 5. kola: Futsal Olimpijac - Brod 035 2:6.

Dalibor Keler
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PLAN JE SKOVAN, ČEKAJU SE ODGOVORI IGRAČA

Revizija pa tek onda šoping

2

OBNOVLJENE TRIBINE

Nogometno igralište na osječkom Zelenom polju u novom ruhu

3

MARIO MUŠANIĆ, POJEDINAČNI KUGLAČKI DRŽAVNI PRVAK

Nakon pet naslova prvaka u neparnoj, ovaj šesti prvi put došao u parnoj godini