Sport
ZRINSKI S NOVIM TRENEROM NEPORAŽEN U ČEPINU (1:1)

Milardovića su u debiju sekunde dijelile od pobjede pokraj Uljare
Objavljeno 13. studenog, 2019.

Vezani članci

ČEPIN KOD KUĆE REMIZIRAO

Vrlo težak teren i motivirani Jurjevčani odnijeli bod(ove)

Prethodna domaća katastrofa (0:7) od Belišća prouzročila je smjenu trenera u jurjevačkom trećeligašu, gdje je Roberta Grnju naslijedio Josip Milardović.

Nekadašnji nogometni profesionalac i uz određeno stečeno iskustvo vođenja momčadi na startu svog puta u Jurjevcu odveo je momčad Zrinskog u Čepin. Nimalo jednostavan debitantski uradak za koji su nedostajale sekunde kako bi ga se opisivalo superlativima, jer je zasluženo vodstvo Zrinskog domaćin anulirao u sudačkoj nadoknadi vremena i svakome je pripao po bod. Uoči toga zahtjevnog gostovanja sigurno prihvatljiv, ali nakon odvrtanja nedjeljnog filma zbivanja dojam je da su Jurjevčani bili bliži punom uspjehu.

- Nakon prikazanog žalimo za pobjedom kojoj smo bili bliže i zaslužili smo je. Kontrolirali smo, praktički, cijeli tijek susreta i propustili povećati stečenu prednost nakon čega smo u posljednjim trenucima bili kažnjeni, pri čemu ostaje dojam da se mogao svirati prekršaj nad našim vratarom, a ne pokazati na centar. Taj epilog djelomično je pokvario kompletan dojam koji je bio povoljan i uglavnom sam zadovoljan prikazanim, a optimizam gradim na mnoštvu mladih igrača kod kojih sigurno ima prostora za napredak. Uz, dakako, odgovarajući rad - prepričao je Milardović ovah čepinski, osobno debitantski, uradak koji bi mogao dobiti vrlo dobru ocjenu. Novi, pak, strateg Zrinskog ne zadovoljava se prosječnošću, a u što će u subotu pokušati uvjeriti gledatelje u Jurjevcu gdje će premijerno voditi Zrinski u susretu s visokokotirajućim Graničarem.

- Moja domaća premijera i jesenski oproštaj od navijača dobar su motiv da kompletna svlačionica iziđe na teren i porazi vrlo dobre Županjce koji su netom prekinuli niz od pet pobjeda. Mi smo bez pobjede tri etape te ćemo ju tražiti i ubuduće, neovisno o protivniku i mjestu igranja. Subotnja je naša i želimo to maksimalno iskoristiti, jer u tom smjeru razmišljaju i igrači koji će trebati ponoviti bar čepinsko izdanje, jer je Graničar pravi test vrijednosti. Držim da ona nije do kraja iskazana, odnosno, sigurno ćemo ju podići inzistirajući na napadačkom i realizatorskom segmentu, jer smo na planu obvezne, obrambene igre djelovali prilično zadovoljavajuće. Raduje me stoga predstojeći rad u Jurjevcu gdje se mogu načiniti prave stvari, ali idući korak po korak - zaključio je novopečeni trener Zrinskog, uvjeren u veliki potencijal raspoloživog igračkog kadra. D.Lekšan
Nakon susreta pokraj Uljare gosti iz Jurjevca bili su nezadovoljni sumnjajući u regularnost pogotka za 1:1
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana