Sport
NOGOMETAŠI BELIŠĆA GOSTUJU U JELISAVCU

Ponoviti igru iz posljednjih susreta
Objavljeno 14. studenog, 2019.
Nogometaši Belišća uhvatili su pravi ritam. Nakon sedam komada u Jurjevcu, u prošlom su trećeligaškom kolu teško, ali zasluženo, kod kuće svladali Graničar (2:1). Dvije vezane pobjede donijele su momčadi trenera Davora Rupnika drugo mjesto na tablici.

- Nakon osmine finala Kupa Hrvatske, kada smo u Šibeniku izgubili u sudačkoj nadoknadi, moji igrači dobili su sigurnost i samopouzdanje te pokazali da mogu igrati i s drugoligaškim momčadima. I utakmica protiv Graničara bila je iznad trećeligaške konkurencije po obostrano dobro prikazanoj igri. Gosti nisu iskoristili svoje prigode, mi jesmo i bodovi su ostali u Belišću - kaže trener Davor Rupnik.

"Crvene" sad čeka teška utakmica kod Vihora u Jelisavcu?

- Jako važna utakmica, a nakon Vihora dolazi nam lider Marsonia. U sljedećih 180 minuta pokazat ćemo jesmo li ili nismo za gornji dio tablice, ali i na koje igrače mogu računati za proljetni dio prvenstva. Sada je vrijeme za zajedništvo, momčadski duh i nepoštednu borbu. Vihor je jaka i čvrsta momčad, posebice na svom terenu. Međutim, vrijedi to i za nas, očekujem dobar i kvalitetan nogomet te da ponovimo igru iz nekoliko posljednjih utakmica - dodao je Rupnik. Z. Kaptalan
Najčitanije iz rubrike