Osijek
ROĐENDAN OSJEČKOG TAXIJA

Donirali 20.000 kuna za najmanje pacijente
Objavljeno 13. studenog, 2019.

Tvrtka Osječki taxi i ove je godine, u povodu svoga sada već drugog rođendana, odlučila počastiti, i to one najmanje i najpotrebitije. Tako je već drugu godinu u Ravnateljstvu KBC-a Osijek uručen poklon-bon od 20.000 kuna za potrebe Klinike za pedijatriju i Odjela za dječju kirurgiju.


Direktor Osječkog taxija Ivica Klobučar otvoreno priznaje kako je jedan od razloga tih donacija i njegova osobna zahvalnost vrsnom timu osječkih liječnika, koji su spasili život i njegova djeteta. - Ovaj tim spasio je i moje dijete i uistinu smo sretni što možemo pomoći da se pomoć za male pacijente dodatno poboljša. Ove godine slavimo drugi rođendan i zahvalni smo svim našim zaposlenicima, koji dišu kao jedno i velikim trudom pridonose kontinuiranom rastu rezultata. Cilj nam je biti podrška svim našim radnicima i poslodavac koji je svjestan vrijednosti kvalitetnog i motiviranog tima. Hvala i svim naši putnicima koji iznova odabiru svoj lokalni Osječki taxi i daju nam vjetar u leđa, da budemo još veći i bolji. Već sada se radujemo i našem trećem rođendanu, za koji najavljujemo nova iznenađenja - najavio je direktor Klobučar.


Inače, donacija će biti raspodijeljena tako da 10.000 kuna dobije svaki donirani odjel, a prema riječima prvog čovjeka Pedijatrije, prim. Ivice Škore, novac će biti upotrijebljen za poboljšanje uvjeta u prostorijama za roditelje koji borave uz svoju djecu na intenzivnom odjelu Pedijatrije. Voditelj Odjela dječje kirurgije, doc. dr. sc. Dalibor Divković, potvrdio kako će svoj dio donacije iskoristiti za nabavu instrumenata za laparoskopiju za najmanje pacijente, do jedne godine. Recimo i kako se inače godišnje na Kliničkom odjelu za kirurgiju djece obavi između 800 i 1000 operacija malih pacijenata.

Nefreteta Z. Eberhard

Priča o odlučnosti i vjeri u sebe i ljude
Osječki taxi rad je započeo 2017., kada je 80-ak radnika jedne taxi-tvrtke, nezadovoljno
tamošnjim uvjetima, odlučilo dati otkaz i prijeći u novu tvrtku, pod vodstvom kolege Ivice Klobučara. Danas raspolažu zavidnim voznim parkom, a među svojim uslugama nude i prijevoz osoba s invaliditetom, kućnih ljubimaca, dostavu paketa i izvangradski prijevoz. - Krenuli smo praktički ni iz čega, vođeni velikom željom da napravimo pravu priču ne samo za sebe nego i za svoj grad. Jako mi je drago što su nas ljudi prepoznali, a naša je osnovna zadaća pouzdana, brza i kvalitetna usluga i od toga nećemo odstupiti - kaže Klobučar.
Možda ste propustili...

FAKULTET PRIMIJENJENE MATEMATIKE

Diploma koja jamči brz nalazak posla

HRVATSKO DRUŠTVO ZA BUBREG HRVATSKOG LIJEČNIČKOG ZBORA

Kongres nefrologa od 12. do 14. 4.

PLANINARSKO DRUŠTVO ZANATLIJA

Ponovno na Podunavski pješački put u nedjelju

Najčitanije iz rubrike