Sport
IZBORNIK SLOVAČKE OPTIMISTIČAN

Hapal: Vjerujem kako možemo iznenaditi
Objavljeno 11. studenog, 2019.

Vezani članci

HRVATSKA REPREZENTACIJA NA RUJEVICI ZAVRŠAVA KVALIFIKACIJE ZA EURO

Zlatko Dalić: Ne smije nas zavarati 4:0 iz Slovačke, ovo će biti drugačija utakmica

Izbornik slovačke nogometne reprezentacije Pavel Hapal za utakmice protiv Hrvatske i Azerbajdžana u kvalifikacijama za EURO 2020. ostao je zbog ozljede Lasza Benesa. Umjesto veznjaka Borussije (M) Hapal je pozvao Nikolasa Špaleka iz Brescije. Osim Benesa, koji se ozlijedio u prvenstvenom susretu protiv Werdera te će pauzirati najmanje desetak dana, protiv Hrvatske neće zaigrati ni branič Norbert Gyomber, koji je protiv Walesa dobio crveni karton.

- Izuzev Benesa nemamo drugih problema s ozljedama. Jedino mi je žao što Gyomber neće konkurirati za utakmicu, protiv Walesa je pružio odličnu partiju - naglasio je izbornik Slovačke, koja se trenutačno nalazi na trećem mjestu skupine s 10 bodova, četiri manje od vodeće Hrvatske, uz utakmicu manje. Slovačka sama ovisi o svojoj sudbini, pobjedama protiv Hrvatske i Azerbajdžana izborila bi EURO, gdje može i s četiri boda, no tada bi ovisila o ostalim rezultatima u skupini.

- Vjerujem kako možemo iznenaditi Hrvatsku. Oni su favoriti, ipak su svjetski doprvaci, međutim možda su očekivali kako će se već plasirati na Euro, a to još uvijek nisu uspjeli - dodao je Hapal, dok veznjak Stanislav Lobotka ne misli kako će 0:4 iz Trnave utjecati na njega i suigrače.

- O toj utakmici razmišljali smo još jedino dan nakon nje. Od tada su prošla dva mjeseca i igrali smo neke druge utakmice. Vjerujem da ćemo se dobro pripremiti za skorašnji dvoboj i nadam se boljem rezultatu - optimističan je veznjak Celte.

Goran Roguljić
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana