TvObzor
NOVA TV

Otvorene prijave za ‘’Startaj Hrvatska’’
Objavljeno 31. listopada, 2019.

Medijski projekt koji pruža jedinstvenu priliku svim poduzetnicima početnicima, čije vrijeme tek dolazi, modernim inovatorima i svim ljudima koji imaju veliku želju za stvaranjem i proizvod koji to dokazuje, show Nova TV radi emisiju u suradnji s tvrtkom SPAR Hrvatska. Svi zainteresirani imaju priliku prijaviti se u ovaj originalni show, koji cijeni kvalitetne poduzetne ideje, kreativnost i poglede na poduzetništvo. Kandidati ‘‘Startaj Hrvatska‘‘ ulaskom u show dobit će konkretnu i aktivnu podršku u realizaciji plasmana proizvoda na tržište. Proizvodi će se tako naći na policama 114 Spar i Interspar trgovina. Poduzetnici će tijekom emisije prezentirati svoju priču, vlastiti proizvod i ispričati kako je tekao razvojni put do trenutka ulaska u emisiju, ali i dobiti priliku da upravo svoj proizvod plasiraju prvi put na policama velikog trgovačkog lanca. Proizvodi koji će ući u selekciju moraju u dovoljnoj mjeri predstavljati novost na tržištu te u kratkom roku biti u mogućnosti osigurati isporuku za police trgovine.

Uspješan i originalan format, prvi put emitiran u Sloveniji na POP TV-u, osmišljen je nakon što je uočeno kako mladi ljudi imaju odlične ideje, ali nemaju dovoljno alata za dolazak na tržište. Jedan od najvažnijih medijskih projekata u Sloveniji u posljednjih 20 godina zasad je doživio tri sezone. Koncept showa je takav da televizijska kuća poduzetnicima nudi medijsku vidljivost, a trgovački lanac posebnu prodajnu policu, što je jedinstvena prilika za proboj na tržište. Potrošači na taj način s lakoćom mogu prijavljene poduzetnike i njihove proizvode upoznati preko showa, pronaći u trgovinama, a svojom kupnjom ih i poduprijeti. Najuspješniji kandidati showa osvajaju jedinstvenu priliku: šestomjesečni ekskluzivni ugovor sa Sparom i medijsku potporu televizije, a tu je i nagrada za ‘‘Hit proizvod‘‘ godine.

Pozitivne priče su svuda oko nas, a sada baš vaša priča može postati dostupna baš svima. Prijavi se telefonski na 060 800 068 i na novatv.hr/prijave.

Nikola Kučar
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike