Sport
SLAVONSKI DERBI U DRUGOJ HNL

Mladina s igračima tijekom dva tjedna ispravljao greške
Objavljeno 19. listopada, 2019.
Trener Cibalije Davor Mladina iskoristio je dvotjednu stanku u prvenstvu kako bi pripremio momčad za izazove koji slijede, a prvi je - Osijek II. Nekada je sraz vinkovačkih i osječkih nogometaša bio prava borba za Slavoniju, okolnosti su sada bitno drugačije, ali to je još uvijek slavonski derbi, pa igrao se on i u Drugoj ligi. Cibalijaši su u proteklih devet kola igrali toplo-hladno i nalaze se u donjem dijelu poretka. Momčad II nije baš za vađenje, ali u Cibaliji su uvjereni kako bodovi ostaju na Bosutu.


- Tijekom stanke orijentirali smo se samo na rad, izostavili smo prijateljsku utakmicu. Radili smo na tehničko-taktičkim elementima, ali i na funkcionalnom dijelu, na svim segmentima igre, od obrane, tranzicije, pa do napada. Dosta smo častili suparnike, pa je vrijeme da prekinemo s tom praksom.


Danas u Vinkovce stiže druga momčad Osijeka sastavljena od mladih igrača željnih dokazivanja i nametanja za kadar prve momčadi.


- Mlada su momčad, kao i mi, ali su oni već duže vrijeme u trenažnom procesu, dok smo mi krenuli od nule. Bit će to jako zahtjevna utakmica za nas, ali očekujem da će igrači prikazati u igri najbolje što znaju. Idemo na pobjedu, vidjet ćemo koliko će nam Osijek dopustiti da ostvarimo svoju namjeru - kaže trener vinkovačkog nogometnog drugoligaša Davor Mladina.
Utakmica se igra danas (subota) na stadionu Cibalije, s početkom u 15 sati, a domaćin će zaigrati najvjerojatnije u sastavu: Marijanović, Bukvić, Karaula, Tadić, Salapić, Pavlak, Anočić, Dejanović, Bajić, Matošević i Dogan. A. Grgić
Možda ste propustili...

BEZ SENZACIJE U VINKOVCIMA

Ovo na kraju i nije loš rezultat

OSASUNA ŠPANJOLSKI KLUB

Budimir će biti spreman za EP

OSMINA FINALA KUGAČKOG KUPA HRVATSKE

Ženski slavonski dvojac bez naklonosti kuglica

Najčitanije iz rubrike