Regija
JURENAC O “NAMJEŠTENOJ TABLICI”:

Godina osnutka JUPP-a
Objavljeno 19. listopada, 2019.
VELIKA

U našu je redakciju nedavno pristigla fotografija službenog automobila Parka prirode Papuk koju je snimio čitatelj upitavši zašto “javna ustanova ima namještene tablice i tko je to platio”. Odgovor smo potražili u Javnoj ustanovi PP Papuk, iz koje se službenim priopćenjem očitovao njezin ravnatelj Alen Jurenac.

“Poštovani, Javna ustanova Park prirode Papuk od kolovoza 2018. godine na službenom vozilu Škoda Octavia koristi registracijsku oznaku SL-1999-PP. Ista predstavlja godinu osnutka Javne ustanove i plaćena je redovnim sredstvima koje kao ravnatelj Ustanove koristim sukladno svojim ovlastima. Registracijska pločica plaćena je u iznosu od 278,00 kuna”, stoji u odgovoru ravnatelja Jurenca na naš upit.

Jurenac je u razgovoru također naglasio razočarenje i ogorčenost prozivkom zbog “namještene tablice” istaknuvši da je Park prirode Papuk jedna od najposjećenijih turističkih destinacija ne samo Slavonije i Baranje nego i šire, jedini Geopark u Hrvatskoj pod zaštitiom UNESCO-a, “ustanova koja svaki dan realizira vrijedne projekte i donosi nova zapošljavanja te čini sve kako bi očuvala ljepotu netaknute prirode i prikazala je u najboljem svjetlu”. V.G.
Možda ste propustili...

NA TRGU U SREDIŠTU NAŠICA

Škola je predstavila strukovna zanimanja

HUMANITARNA AKCIJA ZA IVANA MESIĆA

Motosezona počinje u Rajevu Selu 21. travnja

OPĆINA: OBAVIJEST, OPOMENA PA KAZNA

Za zapuštene okućnice kazne od 300 do 1300 €

Najčitanije iz rubrike