TvObzor
FOX LIFE

Dobra nevolja - čari i nedaće samostalnog života
Objavljeno 18. listopada, 2019.

Serija “Dobra nevolja” nastavak je cijenjene obiteljske dramske serije “Fosteri”, a prati Callie (Maia Mitchell) i Marianu (Cierra Ramirez) Adams Foster u sljedećoj fazi njihovih mladih života u Los Angelesu. Seriju je kreirao autor “Fostera”, Peter Paige, a kao jedna od izvršnih producentica serije je i Jennifer Lopez. Režiju prve epizode serije potpisuje Jon M. Chu, poznat po filmovima “Suludo bogati Azijci” i “Majstori iluzije 2”. Zabavna i moderna dramska serija “Dobra nevolja” počinje se prikazivati 24. listopada u 21 sat na kanalu FOX Life.

Pet godina poslije završetka “Fostera”, Callie i Mariana odlaze otkriti sve čari samostalnog života. Nakon što su se preselile u Coterie u centru Los Angelesa, sestre shvaćaju da nije baš sve divno kada živiš sam. Srećom, sestre žive u vibrantnom apartmanskom naselju gdje se mogu osloniti na nove susjede - Gaela Martineza (Tommy Martinez), društveno osviještenog i politički aktivnog grafičkog dizajnera, Maliku Williams (Zuri Adele), oštroumno posvojeno dijete s osjećajem za društvenu pravdu, i Alice Kwan (Sherry Cola), prvu generaciju azijske Amerikanke koja vodi naselje. Istovremeno sestre započinju svoje profesionalne karijere. Mariana se pokušava snaći u tehnološkoj industriji gdje dominiraju muškarci te se pokušava sprijateljiti s novim suradnicima. Callie se pak zapošljava kod konzervativnog suca i boji se ostaviti posao sa strane kako bi se malo opustila. Suočene s novim susjedima, novim izazovima i, naravno, novim romansama, sestre i u svojim dvadesetima moraju ovisiti jedna o drugoj kako bi se uspješno snašle u novom gradu prepunom nevjerojatnih mogućnosti.

Nikola Kučar
Možda ste propustili...

PSIHOLOŠKI TRILER “KRIVI SPOJ” STIGAO U DOMAĆA KINA

Dopisivanja, moderni dejtovi i opasnost

“TVOJE LIVE ZVUČI POZNATO” - JOKER UKRADI U SEDMOJ EPIZODI

Antonija Šola pomrsila planove Alenu Bičeviću

SCOOP BIOGRAFSKA DRAMA. REŽIJA: PHILIP MARTIN. GLUME: GILLIAN ANDERSON, KEELEY HAWES, BILLIE PIPER, RUFUS SEWELL, ROMOLA GARAI...

O novinarskom timu koji je razotkrio princa Andrewa

Najčitanije iz rubrike