TvObzor
ŠTO JE TO LJUBAV

Maja Šuput objavila najzabavniji, najslađi i najiščekivaniji dječji album
Objavljeno 18. listopada, 2019.

Maja Šuput proteklog je vikenda predstavila najzabavniji, najslađi i najiščekivaniji dječji album "Što je to ljubav", a na radost svih roditelja, baka, djedova i ostalih članova koji se žele zabaviti sa svojom dječicom. Zbog ove kompilacije svaka će kuća biti puna glazbe, veselja i ljubavi. Potpuno nove, plesne, pjevne, zabavne i hitoidne melodije s edukativnim tekstovima uskoro će se moći nabaviti na posebno dizajniranom USB sticku u obliku zvjezdice.


CD kao takav ostavljamo povijesti, a USB stick, osim što će biti nositelj osam novih zaraznih pjesama, imat će i dekorativni moment u sobi svakog djeteta. USB u obliku zvjezdice, koji dolazi u plavoj ili rozoj boji, upakiran je u prekrasnu kutiju s glitter potpisom Maje, pa tako u cijelosti čini savršen poklon za bilo koju prigodu. Ono što ovaj projekt čini apsolutno jedinstvenim i nekonkurentnim jest i činjenica da će svaka pjesma dobiti svoj animirani spot, u kojemu je glavni lik upravo Maja. Prvi snimljeni spot je za naslovnu pjesmu albuma "Što je to ljubav", prema kojoj je album i dobio ime.

Apsolutni bonus na većini pjesama jest da je Maja uključila nekolicinu talentiranih, prekrasnih djevojčica Miu, Loru i Martu, a koje su s njom otpjevale duete, pa će svako dijete slušajući pjesme i učiti s njima što je to "Semafor", "Što životinje jedu", koja su to "Četiri godišnja doba" i naravno "Što je to ljubav".


Nikola Kučar
Možda ste propustili...

U TREĆOJ EMISIJI POPULARNOG SHOWA

“Zvijezde pjevaju” šansone i pop

JOLE KAO GOST PANELIST U ‘’TKO TO TAMO PJEVA?’’

Atmosfera me potpuno obuzela, stvarno sam uživao

TREĆA SEZONA EMISIJE “BLAGA S BETTANY HUGHES”

Dosad neviđen pristup novim otkrićima

Najčitanije iz rubrike