TvObzor
FOX CRIME: ŽIVOT MI JE UBOJSTVO

Novozelandska glumačka ikona Lucy Lawless u ulozi tajnovite detektivke
Objavljeno 18. listopada, 2019.
Australska kriminalistička komedija u deset epizoda premijeru će imati 31. listopada u 22 sata na kanalu FOX Crime

Prkosna i izazovna detektivka Alexa Crowe, život je izgradila oko svoje karijere. Dok rješava ubojstva ili se bori protiv malih frustracija svakodnevnog života, Alexa je uvijek jednako neustrašiva i beskompromisna. Australska kriminalistička komedija u deset epizoda “Život mi je ubojstvo”, koja počinje s prikazivanjem 31. listopada u 22 sata na kanalu FOX Crime, nudi jedan drugačiji pogled na popularan žanr detektivskog misterija. Alexa ima jedinstvene vještine i uvide u mračne strane ljudske prirode. Iskoristit će sve svoje sposobnosti kako bi otkrila istinu koja se krije iza šokantnih zločina.

U razotkrivanju skrivenih strasti i opasnih tajni u energičnom i vječno promjenjivom Melbourneu, Alexi pomaže Madison Feliciano (Ebony Vagulans), ambiciozna dvadesetogodišnjakinja koja se bavi analizom podataka za australsku policiju. Tu je i njezin bivši šef, detektiv Keiran Hussy (Bernard Curry), koji poziva Alexu na svoje najnezgodnije slučajeve. Iako više ne radi u odjelu za umorstva, strast prema nerazjašnjenim misterijima ipak je prejaka. Ali ako je rješavanje složenih ubojstava ispunjava, zašto je Alexa napustila posao detektivke? Suzdržana i tajnovita te skrivajući se iza uvrnutog humora, Alexa privatan život drži podalje čak i od svojih najbližih suradnika i prijatelja. No tu je još i Alexina tvrdoglava mačka, kapetan Munja – Madisonin neprijatelj, Keiranov najveći obožavatelj i jedina osobnost koju Alexa nikad neće sasvim dokučiti.

Glavna zvijezda serije “Život mi je ubojstvo” je novozelandska glumačka ikona Lucy Lawless (“Xena: Princeza ratnica”, “Battlestar Galactica”, “Spartak: Krv i pijesak”), a njoj se pridružuje sjajan australski glumac Bernard Curry (“Jednom davno”, “Slatke male lažljivice”).

Nikola Kučar
Možda ste propustili...

PREMIJERNE IZVEDBE, ODLIČNE PJESME I JAKA KONKURENCIJA

Izravni prijenos 71. Zagrebačkog festivala

SCOOP BIOGRAFSKA DRAMA. REŽIJA: PHILIP MARTIN. GLUME: GILLIAN ANDERSON, KEELEY HAWES, BILLIE PIPER, RUFUS SEWELL, ROMOLA GARAI...

O novinarskom timu koji je razotkrio princa Andrewa

Najčitanije iz rubrike