Sport
IZ ITALIJE U MANCHESTER

Allegri sa sobom vodi i Mandžukića
Objavljeno 16. listopada, 2019.
Talijanski i engleski mediji navode kako je stvar dogovorena, samo se čeka službena potvrda. Prema napisima tamošnjih medija talijanski nogometni trener Massimiliano Allegri trebao bi sjesti na klupu posrnulog engleskog nogometnog diva Manchester Uniteda, a s njim bi na Old Trafford mogao doći i bivši hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić. O Mandžinom odlasku na Otok i koketiranju s "vragovima" već se duže vrijeme govori, kako je jasno da će napustiti Juventus, mogao bi u paketu s Allegrijem na Otok.


Bivši trener Juventusa na klupi kluba s Old Trafforda trebao bi naslijediti Norvežanina Olea Gunnara Solskjaera, koji nije uspio u naumu da vrati "vragove" u vrh Premijer lige (Manchester United je trenutačno 12. na tablici), a nagađa se kako bi Allegri u Manchester Unitedu zarađivao oko 6,5 milijuna eura po sezoni. Mediji navode kako će Allegi nakon dolaska u Manchester inzistirati na dovođenju dvojice igrača s kojima je surađivao u Juventusu, a to su Mario Mandžukić i Emre Can, koje je novi trener torinskog kluba Maurizio Sarri otpisao.
Allegi je bez posla, a od 2014. do lipnja ove godine vodio je Juventus osvojivši pet uzastopnih naslova u Serie A, četiri talijanska Kupa i dva talijanska Superkupa te igrao i dva finala Lige prvaka i oba izgubio. I. Li.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike