Mozaik
ODUŠEVILA U SUPERTALENTU

Zlatni glumb osvojila je Gabriela Braičić
Objavljeno 13. listopada, 2019.
U trećoj epizodi Supertalenta dobili smo i treći zlatni gumb, a on je pripao 14-godišnjoj Gabrijeli Braičić čija je izvedba pjesme "I Am Changing" izula žiri iz cipela, a najviše je oduševljen bio Janko koji je i stisnuo zlatni gumb te tako Gabrijelu lansirao u polufinale. "Dobar je bio nastup. Ovo ti meni nije ni da ni ne, jer ovo je zlatni gumb! Jedva čekam da te slušamo opet!" poručio joj je Janko, a Martina je oduševljeno komentirala: "Doista se nema što reći. Ovo nema veze s ovozemaljskim talentima. Ovako nešto rađa se jedanput u 100 godinu, ti toga moraš biti svjesna!"

Divljenje žirija i četiri glasa da osvojili su The Pillers, braća Darko i Danijel, oduševivši svojim vještim muziciranjem na violini i harmonici. "To je to! Toliko ste senzacionalni, ali prvenstveno toliko ste vrhunski glazbenici da sam ja užasno sretna i ponosna da dva takva glazbenika imamo u Supertalentu, a uza sve to apsolutno ste sposobni prijeći tu granicu klasičnog i ponuditi nešto više te pokazati ono što svaki klasično školovan glazbenik živi, a to je red, rad i disciplina, a cilj već koji si svatko odredi od nas", oduševljena je bila Martina.

Preko 30 pari nogu prodrmalo je pozornicu Supertalenta i od žirija plesna skupina Step‘n‘jazz iz Dubrovnika osvojila četiri glasa da. "I onaj tko ne voli step, mora vas voljeti. Bili ste super i želim vas vidjeti opet", kazao im je Davor. T.K.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

U ORGANIZACIJI ZAKLADE “HRVATSKA ZA DJECU”

Maturanti iz domova zasjali na posebnoj modnoj reviji

2

NOVI SPIN NA HOROR PROŽET CRNIM HUMOROM

“Abigail” u kinima: Otkačena zabava puna krvave akcije

3

HELIKOPTER ZA POVIJEST

Posljednja poruka Ingenuityja, kraj leta iznad Marsa