Novosti
NACIONALNI DANI MLADEŽI HDZ-A U OSIJEKU

Aktivni u odlučivanju o budućnosti
Objavljeno 12. listopada, 2019.
Više od 300 članova Mladeži Hrvatske demokratske zajednice okupilo se na prvom nacionalnom okupljanju koje do nedjelje traje u Osijeku. Prilika je to da nakon godinu mandata novog vodstva, kojemu je na čelu Ivan Vidiš, analiziraju učinjeno.


- Došlo je vrijeme da napravimo svojevrsnu reviziju, da vidimo koje mjere su ostvarene na naš prijedlog, a uz pomoć Vlade RH. Također, ovo je prilika i da vidimo što je to sve Vlada RH za mlade u Hrvatskoj napravila. Mi tom procesu nastojimo pomoći svojim prijedlozima, razgovaramo s resornim ministrima, oni su u redovnom kontaktu s nama - rekao je Vidiš u petak navečer, prije početka Nacionalnih dana Mladeži HDZ-a.


Mladež je u svojevrsnoj reviziji članstva, spuštena je dob na 30 godina, a kako je rekao Vidiš, cilj je na prikupljanju kvalitetnog članstva, koje ima prave vrijednosti i znanja kojima može pridonijeti kako stranci tako i široj zajednici.


- Tražimo kvalitetu, predane ljude koji su se tijekom studija ili kroz rad već ostvarili i koji nam mogu pomoći svojim prijedlozima i znanjem - rekao je Vidiš te naglasio kako će se nastojati raditi na nastavku programa "Biraj bolju budućnost" u kojemu su ojačane mjere samozapošljavanja i pripravništva.
Kao domaćini goste su došli pozdraviti Ivan Anušić i Ivan Radić, predsjednici Županijskog i Gradskog odbora HDZ-a. U subotu su na rasporedu stručne radionice, a očekuje se dolazak i posjet Andreja Plenkovića, predsjednika Vlade i HDZ-a. D.Kuštro
Možda ste propustili...

IZBOR NOVOG PREDSJEDNIKA/CE

Izbori u HUP-u

NACIONALNI STOŽER CIVILNE ZAŠTITE

U Hrvatskoj nema novih oboljelih niti preminulih

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

HOĆE LI BITI INTERESA ZA IMOVINU IZ STEČAJEVA?

Na prodaji putem e-dražbi više od 500 nekretnina

2

IAKO SE NEKI JOŠ GRIJU

Stiže nam pakleno vruće ljeto

3

KREŠIMIR BUBALO, ČLAN UPRAVE PEVEXA

Iznimni poslovni rezultati i zadovoljni radnici - istinska su prepoznatljivost Pevexa