Osijek
POČEO DJEČJI TJEDAN U DOKKICI

Mališani se zabavljali u Sobi društvenih igara
Objavljeno 11. listopada, 2019.
Radionicom ‘’Soba društvenih igara’’ u prostorijama Dječje osječke kreativne kućice Dokkice u srijedu poslijepodne počelo je obilježavanje Dječjeg tjedna. Tradicionalna je to manifestacija posvećena djeci koja se pod motom ‘’Ljubav djeci prije svega’’ svake godine održava radi promicanja dječjih prava, njihova položaja u društvu, u obitelji i lokalnoj zajednici.

Čovječe ne ljuti se, Domino, Scrabble, Smarty - igrom do znanja, Puzzle, Monopoly... družili su se i uživali mališani igrajući popularne društvene igre za koje im nisu bili potrebni tableti, mobiteli i računala.

- Prvi sam put ovdje u Dokkici i došla sam se igrati i zabavljati. Najviše volim Čovječe ne ljuti se. Kad pitam mamu i tatu da igraju sa mnom, tata uvijek pristane, a mama isto nekad. Ali nema veze, igram ja često s prijateljicama, a ponekad čak i sama. Voljela bih ostati i na drugim radionicama poslije ove - rekla nam je simpatična šestogodišnjakinja Eva Mandić.

Dječji tjedan u Dokkici održava se još danas u vremenu od 17 do 20 sati, kada su na rasporedu radionice ‘’Izradi svoju umjetničku instalaciju!’’, ‘’Dječji labos’’ i ‘’Dvorište dobrih priča’’. Sudjelovanje je besplatno i svi su dobrodošli!
D. Miklić
Možda ste propustili...

ŽUPANIJA POMOGLA U ORGANIZACIJI TERENSKE NASTAVE

Učenici livanjskog kraja u Vukovaru

Najčitanije iz rubrike