Sport
OPET NA POBJEDNIČKOJ STAZI

Jurjevčani zasluženo u gornjem domu
Objavljeno 10. listopada, 2019.
Narušeni ritam ivankovačkom "petardom" Jurjevčani su promptno vratili u kolotečinu, došavši u 8. kolo Treće HNL "istok" do četvrte pobjede na svome igralištu "Bara", s kojeg je praznih ruku put Nove Gradiške otišla Sloga (2:0).

- Nova i posve zaslužena domaća pobjeda. Sloga je kući otišla sa samo dvije lopte u mreži, s obzirom na to da je trebala teže stradati. Nakon što smo brzo oplodili ambiciozan ulaz u susret, kontrolirali smo ga i stvarali prilike, za koje je trebalo više koncentracije i spretnosti. U završnici smo zabili i drugi pogodak i naravno da smo zadovoljni nakon osme etape - prepričao je tu subotnju epizodu iskusni čuvar mreže Zrinskog Denis Pintarić.

Nakon Sloge Jurjevčane čeka derbi u kojem u nedjelju igraju kod momčadi iz vrha Kutjeva.

- Nemamo imperativ rezultata, nego dobro se predstaviti u tome dijelu regije. Bit će to derbi i zato će biti odličan orijentir ovojesenskih mogućnosti koje rastu kako sezona odmiče. Natjecanje je, međutim, izjednačeno te stoga stalno moraš biti na gornjoj granici jer u suprotnom nema uspjeha. Vjerujem da ćemo takvi biti u Kutjevu, gdje ne namjeravamo upisati drugi prvenstveni poraz - najavio je Pintarić. D.L.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike