Osijek
TRADICIONALNA MANIFESTACIJA

Dječji tjedan u Dokkici
Objavljeno 9. listopada, 2019.
Dječji tjedan tradicionalna je manifestacija koja se održava u prvom cijelom tjednu listopada, a Dječja osječka kreativna kućica Dokkica obilježit će ga radionicama i druženjem od 9. do 11. listopada. Program je besplatan.

“U srijedu posjetite Dokkicu i uživajte u društvenim igrama. U 18 sati uprljajte svoje ruke i zasadite koji cvijet. U Kreativcima ćete od 19 sati moći svojim prijateljima izraditi narukvicu prijateljstva. Zasladite se u četvrtak na radionici pripreme kolačića, a u 18 sati naučite prepoznavati svoje emocije. Malo iza 19 sati spustite se u podrum na jedan Jam Session i okušajte se u sviranju instrumenata. U petak izradite umjetničku instalaciju koja se pokreće. Poslije toga postanite znanstvenici i posjetite Dječji labos. Za kraj tjedna družite se s nama u dvorištu - zagrnite se dekicama, ispecite sljezov kolačić i poslušajte najljepše priče i bajke”, pozivaju organizatori.

Raspored radionica: srijeda od 17 do 19 - Soba društvenih igara, od 18 do 18.30 - Zasadi cvijet i od 19 do 20 - Izradi narukvicu prijateljstva. U četvrtak od 17 do 18 - Zasladi se, od 18 do 19 - Ulovi dobar osjećaj i od 19.15 do 20 - Dječji Jam Session. U petak od 17 do 18.30 - Izradi svoju umjetničku instalaciju, od 18 do 19 - Dječji labos i od 19 do 20 - Dvorište dobrih priča. D.M.
Možda ste propustili...

PROGRAM PRIORITETA GRADSKE ČETVRTI JUG 2 U 2020.

Za rekonstrukciju Lošinjske ulice već pripremljen novac

U PROŠLOJ GODINI NEŠKODLJIVO ZBRINUTE STOTINE LEŠINA

Među uginulim životinjama ježevi, zečevi, ptice, riba...

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana