Crna kronika
PRIJAVLJENA DVA NASILNIKA

Teže ga ozlijedili u kafiću u Brodu
Objavljeno 8. listopada, 2019.
SLAVONSKI BROD

Četrdesetsedmogodišnji muškarac ozlijeđen je u fizičkom sukobu koji se zbio u ponedjeljak nešto prije 23 sata u ugostiteljskom objektu u Naselju Andrije Hebranga u Slavonskom Brodu. Iako je prva informacija bila da je došlo do pucnjave, iz policije su to demantirali.

- Prilikom narušavanja javnog reda i mira ozlijeđen je 47-godišnjak, ali u fizičkom sukobu, a ne vatrenim oružjem, nakon čega su se počinitelji udaljili s mjesta događaja. Odmah nakon dojave na mjesto događaja izišli su policijski službenici koji su intenzivno tragali za počiniteljima, što je rezultiralo danas oko 9.30 sati uhićenjem te dovođenjem u Policijsku postaju Slavonski Brod 44-godišnjaka i 29-godišnjaka, za koje postoji osnovana sumnja da su počinitelji kaznenog djela. Policija nastavlja kriminalističko istraživanje, utvrđivanje činjenica i rasvjetljavanje događaja, a o rezultatima ćemo vas obavijestiti nakon završetka kriminalističkog istraživanja - doznajemo od Krešimira Šimića iz Policijske uprave brodsko-posavske. U ponedjeljak navečer portalu SBplus čitatelji su dojavili da su čuli pucnjavu. O silini sukoba svjedoče i porazbijana stakla izloga.

Početkom siječnja ove godine dva muškarca ispalila su više hitaca prema 43-godišnjem vlasniku istog ugostiteljskog objekta. Pucnjava se zbila u blizini lokala, a 43-godišnjak je u pucnjavi ranjen u nogu. Policija je vrlo brzo stigla na mjesto napada, kao i ekipa Hitne pomoći, koja je ozlijeđenog 43-godišnjaka prevezla u bolnicu. U bolnici je odmah operiran, nakon čega je bio izvan životne opasnosti. Nakon ovog napada policija je pokrenula opsežnu potragu za napadačima. Dok je ispred zgrade u Hebrangovoj ulici trajao očevid, policijski su specijalci brodskim ulicama tragali za napadačima na 43-godišnjaka. Pojačane kontrole policije bile su i na izlazima iz Slavonskog Broda, no potraga je trajala 10-ak dana kada su u Zagrebu uhićeni 43-godišnjak i 28-godišnjak. Dvojac je osumnjičen za pokušaj ubojstva ugostitelja.

Kako neslužbeno doznaje portal SBplus, nakon prve pucnjave, bar "na papiru", došlo je do promjene voditelja ugostiteljskog objekta u blizini kojeg se i u kojem su se napadi zbili. S.Lacić
Možda ste propustili...

GODINU I POL NAKON PLJAČKE

Uhićen pljačkaš 6 milijuna kuna

OZLIJEĐENIH NEMA, VELIKA MATERIJALNA ŠTETA

Veliki požar u hali HŽ-a gasilo 30 vatrogasaca

Najčitanije iz rubrike