Tehno
SCHNEIDER ELECTRIC

Ponuda proizvoda Easy UPS 3M
Objavljeno 27. rujna, 2019.
Uređaji Easy UPS 3M 120-200 kVA, koji će biti dostupni u većini zemalja, personifikacija su za jednostavnost jer ih je jednostavno ugraditi, koristiti i servisirati, oni malim i srednjim poduzećima osiguravaju kontinuitet poslovanja te ih čine izuzetno prikladnim kako za prostor podatkovnog centra tako i za industrijsko okruženje. S optimiziranim dizajnom otiska uređaja i konkurentnim značajkama proizvoda, Easy UPS 3M štiti kritičnu opremu u brojnim fizičkim okruženjima od štete nastale prekidima napajanja, prenaponom i izobličenjem impulsa. Ovaj uređaj znači uštedu kad se radi o ulaganjima u osnovna sredstva, a istovremeno štedi do 99 % energije dok radi u ECO načinu rada.

Klijenti koriste uslugu puštanja u rad (uključena je u cijenu) uređaja, a kako bi osigurali pravilnu i sigurnu konfiguraciju svog Easy UPS 3M te time vrhunski rad, pouzdanost, sigurnost i osjećaj mira. Ovaj novi ponuđeni proizvod je otporan, sa širokim prozorom za ulazni napon te jakom zaštitom od preopterećenja, a sve to je smješteno u kompaktnom dizajnu kako bi zauzelo što manje prostora.

UPS uređaj dizajniran je i ispitan prema standardiziranim strogim postupcima kompanije Schneider Electric, a njegova je ugradnja jednostavna zahvaljujući ugrađenim kotačićima brzo smješta na predviđeno mjesto. Karakterizira ga sučelje s intuitivnim zaslonom koje omogućava laku konfiguraciju i praćenje, pa klijenti mogu pratiti i daljinski upravljati statusom UPS uređaja pomoću softwarea DCIM smještenog u oblaku EcoStruxure IT kompanije Schneider Electric.

Schneiderov razmještaj servisnih službi po cijelom svijetu s jakim lokalnim mrežama stručnjaka za servisiranje pruža klijentima sve vrste usluga tijekom čitavog životnog ciklusa uređaja Easy UPS 3M.M.R.

Možda ste propustili...

MOJ A1 APLIKACIJA

Nagrada za najbolji dizajn

USPOREDNI TEST: SAMSUNG GALAXY S10 PLUS VS. GALAXY S9 PLUS

Donosi vidljive novosti u pogledu dizajna i performansi