Autoglas
ICHIBAN JE OPET STIGAO U OSIJEK

Integra Dundović je među 45 najboljih Toyotinih trgovaca
Objavljeno 24. rujna, 2019.
Šesti se put tvtka Integra Dundović nalazi među 45 najboljih Toyotinih trgovaca u Europi. Veliko je to priznanje za osječku tvrtku Integra Dundović koja je ovlašteni Toyota centar za regiju Slavonija. O iskustvima sa Ženevskog jezera, gdje su dodijeljene nagrade, progovorio je član uprave tvrke, Hrvoje Dundović.

- Ovo je šesti Ichiban koji je dodijeljen našoj tvrtki, a dodjeljuje se najboljem Toyota trgovcu u Hrvatskoj. Veliki je to uspjeh, ponajprije zahvala čelnika Toyote za učinjen rad i trud. Nagrada je i obveza koja će nas tjerati da nastavimo svoj predani rad te da i da dalje razvijamo kvalitetnu komunikaciju prema kupcima Toyotinih automobila - rekao je Hrvoje Dundović. Integra Dundović iz Osijeka je upravo preporukama svojih kupaca i korisnika servisa nagrađena za izvrsnu uslugu i zadovoljstvo kupaca u području prodaje i servisa.

Ichiban na japanskom znači "broj jedan“. Toyotina nagrada Ichiban namijenjena je isključivo trgovcima iz cijele Europe koji postižu najbolje rezultate u području zadovoljstva stranaka.Tijekom ceremonije predsjednik i CEO Toyota Motor Europe, Johan van Zyl, svim je okupljenim trgovcima odao priznanje na izuzetnim postignućima. Naglasio je važnost slušanja onoga što stranke govore i stvaranja personaliziranog iskustva za svaku stranku koja se povezuje s Toyotom. "Stranka je u središtu svih naših ključnih poslovnih odluka. Svi ovdje okupljeni pokazali su diljem Europe da je osiguravanje potpunog zadovoljstva stranaka glavna os naših svakodnevnih aktivnosti“, rekao je Zyl. Počasni gost na dodjeli nagrada Ichiban 2019. bio je Toyotin čovjek, južnoafrički paraolimpijac Tyrone Pillay. Napravio je kratki odmor od svojih priprema za Olimpijske igre u Tokiju 2020. i svog posla u Toyoti South Africa kako bi se susreo s trgovcima. "Vi ste europski nositelji zlatnih medalja u svijetu maloprodaje automobila", rekao je Pillay.

Inače, više od 2500 europskih trgovaca natječe se za čast osvajača nagrade Ichiban, kojih je svake godine 45, pokazujući jedinstveni pristup i posvećenost mentalnom sklopu - Stranka je na prvom mjestu. M.Bugarić