Sport
STRELIČARSTVO

Goran Parašilovac u Čačince je donio naslov prvaka države
Objavljeno 19. rujna, 2019.
Streličari grofa Jankovića iz Čačinaca završili su ovosezonska nadmetanja na otvorenome. I vrlo su zadovoljni proljetno-ljetim učinkom jer su na dva velika državna natjecanja osvojili dva prva mjesta, na oba je slavio Goran Parašilovac pucajući iz olimpik veteranskog luka.

- Prvo smo sudjelovali na prvenstvu Hrvatske u FIELD-u koje je održano u Novom Marofu. Bili smo tamo Mario Gradinjan iz Virovitice i ja, a završio sam kao prvi - kaže Parašilovac, kojemu je kruna sezone na otvorenom bilo PH FITA WA 720 u Sisku. Na tom prvenstvu je u Olimpijskom luku u veteranskoj kategoriji bio bez premca najbolji streličar.

- Bio je to turnir na kojem su nastupili svi najbolji streličari u Hrvatskoj, oko 160 natjecatelja, a konkurencija je bila vrlo jaka. Pucao sam odlično, išlo me je taj dan, vrijeme je bilo idealno, a ruka mirna. Doista sam presretan zbog ovog rezultata, a ujedno čestitam svojim kolegama Mariju Gradinjanu i Franji Molnaru koji su bili dio tog natjecanja i dobro su pucali u iznimno zahtjevnim i teškim konkurencijama - kaže Goran Parašilovac, koji se već okrenuo dvoranskoj sezoni koja počinje u listopadu.

- Streličari grofa Jankovića su mali klub, ali radimo dobro, vježbamo i uporni smo, i to daje rezultate. Nadam se kako će i dvoranska sezona biti uspješna - najavio je Parašilovac.

V. Grgurić
Možda ste propustili...

POLUFINALE DOIGRAVANJA ZA ODBOJKAŠE

Mursaši nemaju namjeru večeras zaključiti sezonu

PRVA ŽNL OSJEČKO BARANJSKA

Šestica u Osijeku i Donjoj Motičini

Najčitanije iz rubrike