Novosti
PROMJENE U UPRAVNOM ODBORU

Mudrinić predstavlja radnike Fortenove
Objavljeno 19. rujna, 2019.
Fortenova grupa u četvrtak je na svojim internet-stranicama objavila da je došlo do promjena u Upravnom odboru odnosno zamjeni za dva neizvršna člana koja su dala ostavke, kao i da je Radničko vijeće Fortenova grupe d.d. odlučilo o imenovanju Ivice Mudrinića u Upravni odbor kao predstavnika radnika.


Fortenova je, naime, objavila da je sazvana skupština imatelja depozitarnih potvrda Fortenova Group STAK Stichinga, zaklade sa sjedištem u Nizozemskoj, koja će se održati 30. rujna. Imatelji depozitarnih potvrda predstavljaju krajnje vlasnike Fortenova grupe u Hrvatskoj te će odlučivati o imenovanju dvaju novih članova Upravnog odbora.


"Kako su dosadašnji neizvršni članovi Upravnog odbora Kelly Griffith i Daniel Michael Böhi podnijeli ostavke, na skupštini će dioničari odlučiti o prijedlogu za imenovanje Paula Bastonea i Alexandera Torbakhova u Upravni odbor Fortenova grupe na mandat od tri godine", navodi se u objavi Fortenove.


Iz Fortenove su objavili i kako je Radničko vijeće Fortenova grupe d.d. obavijestilo Upravni odbor tvrtke o imenovanju Ivice Mudrinića u Upravni odbor kao predstavnika radnika. To imenovanje odlukom Radničkog vijeća stupa na snagu odmah, a imenovanja dvaju novih članova - Bastonea i Torbakhova moraju većinom glasova izglasati imatelji depozitarnih potvrda, zaključuje se u objavi Fortenove.
Upravni odbor se dosad sastojao od sedam neizvršnih direktora i jednog izvršnog direktora, Fabrisa Peruška, koji je ujedno i glavni izvršni direktor tvrtke. H
ZNANJE I DUGOGODIŠNJE ISKUSTVO
Upitan za komentar, Mudrinić je kazao kako smatra da kao član Upravnog odbora Fortenova grupe koji predstavlja radnike može na najbolji način staviti sve znanje i iskustvo koje je stjecao desetljećima u međunarodnoj poslovnoj areni u funkciju interesa zaposlenika i tvrtke. "Upravo moje dugogodišnje iskustvo na sličnim menadžerskim pozicijama jamči zaposlenicima Fortenova grupe da mogu ravnopravno sudjelovati u procesima odlučivanja njihova Upravnog odbora, koji čine redom izuzetno iskusni međunarodni menadžeri i financijaši", ističe Mudrinić.
Možda ste propustili...

HUMANITARNA ORGANIZACIJA MARIJINI OBROCI HRVATSKA

Kampanja “Majci za ljubav”

“PROBLEM S OSOBNIM ISKAZNICAMA JE U DOMENI MINISTARSTAVA”

Izbori prošli regularno, ponavljaju se samo na dva biračka mjesta