TvObzor
NOVA TV

Peta sezona nagrađivanog serijala "Mamica"
Objavljeno 20. rujna, 2019.

Nova TV svojim gledateljima od petka, 20. rujna, donosi petu sezonu nagrađivane humoristične serije "Mamica". Pridružite se Anni Faris i Allison Janney u novim avanturama majke i kćeri. Ni u petoj sezoni humora neće nedostajati, stoga je ovaj neponovljivi dvojac savršen odabir za sve ljubitelje smijeha i zabave.


Neponovljivi duo stiže na ekrane Nove TV u petoj sezoni serije "Mamica". Holivudska glumica Anna Faris i dobitnica Emmyja Allison Janney oduševit će gledatelje u još jednoj uspješnoj sezoni humoristične serije. Christy (Anna Faris) samohrana je majka koja pokušava vratiti svoj život na pravi put nakon više godina dvojbenih životnih odluka. Međutim, svakodnevno je testira njezina majka Bonnie (Allison Janney), koja se na svoj način pokušava iskupiti Christy za sve one situacije kad ju je iznevjerila. Kako bi ostala trijezna, Christy se oslanja na potporu skupine liječenih alkoholičarki, koju čine njezina sponzorica Marjorie (Mimi Kennedy), njezina bogata štićenica Jill (Jaime Pressly) i emotivna prijateljica Wendy (Beth Hall). Christy se trudi ostati pozitivna dok pokušava prevladati svoju prošlost i izgraditi bolju budućnost – no uz disfunkcionalnu obitelj i mnoge životne zapreke uvijek se bori s vjetrenjačama.

U petoj sezoni Bonnie se prepadne zajedničke budućnosti s Adamom, a Christy riskira pad na važnom ispitu kako bi pomogla drugom alkoholičaru. Missy Pyle opet se pojavljuje kao gostujuća zvijezda u ulozi Natashe, biološke majke Jilline posvojene kćeri. Bonnie je sumnjičava kada se s odvikavanja vrati njezin brat Ray, kojeg u seriji opet glumi Leonard Roberts, i sprijatelji se s Adamom. Christy i Bonnie imaju posla s policijom jer divljaju u Rayevu otmjenom autu.


Nikola Kučar
Možda ste propustili...

“TVOJE LIVE ZVUČI POZNATO” - JOKER UKRADI U SEDMOJ EPIZODI

Antonija Šola pomrsila planove Alenu Bičeviću

PREMIJERNO PRIKAZIVANJE NA HTV1 POČINJE OD 15. TRAVNJA

Nova meksička serija “Senjorita ‘89”

SATIRIČNA KOMEDIJA “IZA KULISA”

Jedinstven prikaz pandemije putem umjetnosti

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

RAZGOVOR: TOMISLAV MARIĆ - TOMA

Nekad treba izići iz zone komfora da bi se pomaknule neke osobne granice

2

“TVOJE LIVE ZVUČI POZNATO” - JOKER UKRADI U SEDMOJ EPIZODI

Antonija Šola pomrsila planove Alenu Bičeviću

3

NA NOVOJ TV SVE JE SPREMNO ZA PRAĆENJE IZBORNOG DANA

Bogat program i prva procjena rezultata