TvObzor
TRI NOVE SERIJE

The Unicorn, Prodigal Son i Sunnyside
Objavljeno 20. rujna, 2019.

Pred nama je još jedan uzbudljiv tjedan s još uzbudljivijim televizijskim premijerama. I ovaj put izdvajamo tri serije: jednu o psihologu kojem je ubojstvo u krvi, drugu o mladom udovcu koji se vraća spojevima s djevojkama i treću o mladom gradskom vijećniku koji si razuzdanim načinom života uništi političku karijeru.

Nikola Kučar
PRODIGAL SON
l Malcolm Bright ima dar: on zna kako ubojice razmišljaju. Devedesetih godina njegov je otac, dr. Martin Whitly, bio zloglasni serijski ubojica nazvan “Kirurg”. Zato je Bright najbolji krimipsiholog u susjedstvu; ubojstvo mu je obiteljski posao. On će upotrijebiti svoju uvrnutu genijalnost kako bi pomogao njujorškim plavcima riješiti zločine i zaustaviti ubojice, dok će se u međuvremenu suočavati s manipulativnom majkom Jessicom, dosadnom sestrom Ainsly i ocem ubojicom koji se još uvijek želi povezati sa svojim otuđenim sinom.

Uloge: Tom Payne, Michael Sheen, Bellamy Young, Lou Diamond Phillips, Halston Sage

Premijera: 23.9.

Mreža: FOX

Epizoda: 13
THE UNICORN
l Komedija o skupini najboljih prijatelja koja pomaže jednom od njih prigrliti svoju novu svakodnevicu nakon smrti žene. Ponekad loše raspoložen, ali uvijek posvećen samohrani roditelj svojim dvjema kćerima tinejdžericama, Wade ponovno kreće na spojeve. Na njegovo opće čuđenje postaje ‘vruća roba’ među ženama, a njegovi prijatelji objašnjavaju mu da je ‘jednorog’ - zaposlen, privlačan i dokazano uspješan. Kćeri i prijatelji navijaju za njega nadajući se da će ponovno naći sreću, a Wade i njegovo zacijeljeno srce spremni su za novi život i novu ljubav.

Uloge: Walton Goggins, Rob Corddry, Michaela Watkins, Omar Benson Miller, Maya Lynne Robinson

Premijera: 26.9.

Mreža: CBS

Epizoda: 22
SUNNYSIDE
l Garrett Modi živio je američki san. Kao najmlađi gradski vijećnik u New Yorku družio se s političkom elitom, pohađao zabave zvijezda i bio ponos rodnog Queensa. No umjesto da provodi vrijeme u uredu pomažući ljudima koji su ga izabrali, izgubio se u silnoj moći i glamuru politike. Takav stil života dovede ga do uhićenja zbog remećenja javnog reda i mira u pijanom stanju. Kamere sve snime i zapečate mu karijeru. Garrett se useljava sa sestrom Mallory i pita se kad je sve pošlo po zlu...

Uloge: Jim Kal Penn, Diana-Maria Riva, Joel Kim Booster, Kiran Deol, Poppy Liu

Premijera: 26.9.

Mreža: NBC

Epizoda: 13
Možda ste propustili...

PREMIJERNO PRIKAZIVANJE NA HTV1 POČINJE OD 15. TRAVNJA

Nova meksička serija “Senjorita ‘89”

U TREĆOJ EMISIJI POPULARNOG SHOWA

“Zvijezde pjevaju” šansone i pop

TREĆA SEZONA EMISIJE “BLAGA S BETTANY HUGHES”

Dosad neviđen pristup novim otkrićima

Najčitanije iz rubrike