TvObzor
HRT: ČETVRTA SEZONA HUMORISTIČNE SERIJE "‘KO TE ŠIŠA"

Nove urenebesne dogodovštine omiljenih frizerskih salona
Objavljeno 20. rujna, 2019.
Prva epizoda na rasporedu je u ponedjeljak, 23. rujna, s početkom u 20.05, na HRT-u 1

Hrvatska televizija od nedjelje, 22. rujna, s početkom u 20.05 sati, premijerno prikazuje četvrtu sezonu humoristične serije”’Ko te šiša”, nastale prema ideji Dijane Merdanović i Petre Venier. Redatelji serijala su Igor Šeregi i Aldo Tardozzi, a scenaristi Ivan Turković Krnjak, Marko Hrenović, Branko Ružić, Igor Šeregi i Aldo Tardozzi.

Salon Žigmund je u sjetnom izdanju, jer je dugogodišnji zaposlenik Ivek Vrabec napustio Žigmunda i vratio se u Hollywood. Žigmund odlučuje zaposliti novog šegrta te stavlja oglas na trg. Oglas vidi Božica te na njega napiše kako ‘nikakvo iskustvo nije potrebno’. Nakon niza čudaka i neadekvatnih kandidata u salon dolazi Bruno (38). Bivši marketinški stručnjak i reklamni redatelj Bruno (Janko Popović Volarić) bio je već snimao i za Žigmunda i za Božicu. Cici se jako protivi ideji jer je već imala sukob s Brunom, ali Žigmund ga zaposli, jer Bruno predstavi plan kako da Unisex Božicu izbace iz poslovanja. Bruno se sviđa svim ženama, ali i muškarcima koji dolaze u salon. Jedina koja djeluje otporna na njegov šarm je Cici kojoj ne može prodavati svoje prijevare. U salonu Unisex Božica naoko je sve po starom: Sanja se pokušava osamostaliti, Božica pokušava konkurirati Žigmundu i Bruni, a Lili želi postati poznata pod svaku cijenu. No iznenadni gost unijet će neke promjene... Joži dolazi daljnji rođak iz Dalmacije o kojem se mora brinuti - Duje (24). Duje (Roko Sikavica) je studirao ekonomiju, ali je prekinuo studij i ne želi se vratiti kući. Matek, na Jožin nagovor, iako strahuje da je Duje nalik Joži, pristane zaposliti Duju kao konobara. No Matekov strah rasprši Duje koji je čista suprotnost neurednom i pomalo lijenom Joži. Pristojan je, uredan i pedantan, uz to prati modu, razumije se u modne trendove i uređenje interijera. Ne čudi da žene u njemu ubrzo pronalaze bliskog prijatelja kojem mogu povjeriti i najskrivenije tajne, obratiti se za sve moguće i nemoguće savjete. Mateku to ne smeta, dapače, čini se da mu je promet krenuo. Lili je oduševljena njime, postaje joj najbolji prijatelj i čest gost salona Unisex na laganoj trač-kavi.

Drugi novi lik, šarmantan samozvani marketinški stručnjak Bruno koji se nakon poslovnih brodoloma skrasio kao pomoćnik u salonu Žigmund, i nadalje pokušava zaraditi nešto sa strane i pokrenuti neki novi biznis. U tu svrhu koristi Žigmundov salon. Kada se salon uvečer zatvori, Bruno u njemu preprodaje robu, drži seminare o sreći, marketinške savjete, školu kuhanja, sve od čega može brzo zaraditi. Jedina prijetnja njegovoj snalažljivosti je Cici koja jedina ne pada na Brunin šarm. Bar ne tako lako... (N.K.)
Možda ste propustili...

PREMIJERNO PRIKAZIVANJE NA HTV1 POČINJE OD 15. TRAVNJA

Nova meksička serija “Senjorita ‘89”

TREĆA SEZONA EMISIJE “BLAGA S BETTANY HUGHES”

Dosad neviđen pristup novim otkrićima

SATIRIČNA KOMEDIJA “IZA KULISA”

Jedinstven prikaz pandemije putem umjetnosti

Najčitanije iz rubrike