Sport
KUTJEVO

Domaće Kutjevo uvjerljivom se pobjedom vratilo na vrh poretka
Objavljeno 19. rujna, 2019.
Utakmica u Kutjevu, gdje je gostovao jelisavački Vihor, najavljena je kao derbi kola, ali bilo je to daleko od derbija. Susret je bila jednosmjerna ulica u kojoj je pravo prolaza imalo Kutjevo, koje je uvjerljivo slavilo i vratilo se na vrh poretka Treće HNL "Istok".
Vihor, koji je u sezonu ušao pun samopouzdanja i s visokim ambicijama, ali to prvim utakmicama prvenstva ne opravdava, odigrao je još jedan loš susret, a domaćin je to kaznio s četiri pogotka zabivši ih sve u drugom poluvremenu. Banić i Majetić donijeli su Kutjevu 2:0, Vihor je smanjio iz kaznenog udarca (Pavlović), ali nada gostiju nije dugo trajala jer je Jakešević s dva pogotka osigurao uvjerljivu pobjedu lideru. A. Grgić
KUTJEVO*4 (0)

VIHOR*1 (0)

KUTJEVO – ŠRC Kutjevo. Gledatelja: 400. Sudac: Filip Cindrić (Nova Gradiška). Strijelci: 1:0 Banić (54), 2:0 Majetić (58), 2:1 Pavlović (76-11m), 3:1 Jakešević (83), 4:1 Jakešević (85). Žuti kartoni: Banić, Franjić, Jakešević (Kutjevo), Jović, Kuburić, Čaušić, Ferenčak (Vihor).

KUTJEVO: Vasić, Majstorović, Budimir, Desnica, Banić (od 68. Zapalac), Kalanj, Zgonjanin, Jakešević (od 69. Brus), Franjić (od 85. Ivanković), M. Majetić, Nemec.

VIHOR: Banović, Purgar, Kuburić, Jović, Dinjar, Grafina (od 60. Stranatić), Kasač, Vratković, Kubala (od 46. Pavlović), Drahotuski (od 46. Radinković), Čaušić.
Možda ste propustili...

OSJEČANI U ZAVRŠNICI SPAŠAVAJU SEZONU

Zekić i momčad traže zajedništvo i podršku

PLAY-IN NA NBA PARKETIMA

Sixersi na Knickse, Miami na popravni

Najčitanije iz rubrike