Sport
ZLATKO DALIĆ NIJE KRIV

Modrić pauzira tri tjedna
Objavljeno 14. rujna, 2019.
Trener Zinedine Zidane i vodstvo Real Madrida optimistični su kada je u pitanju Luka Modrić, koji se nakon dviju utakmica s Vatrenima u Španjolsku vratio ozlijeđen. Iz Reala najavljuju kako bi se Luka na travnjak mogao vratiti za tri umjesto, kako je predviđeno, četiri tjedna stanke.

Španjolski novinari pitali su Zidanea da prokomentira Modrićevu ozljedu i smatra li da ga je Dalić forsirao sve dok se nije ozlijedio.

- Ne znam... nisam ja bio ondje s njime. No ne vjerujem. Svatko želi najbolje svom igraču. Luka je imao dvije utakmice u tri dana i sigurno nije bilo lako, ali sada ne možemo više razmišljati o tome. Nadam se da će nam se što prije oporaviti i vratiti na teren. To što danas nije s nama zbog ozljede i što sutra ne može igrati jest činjenica koju moramo prihvatiti - kazao je trener uoči subotnje utakmice protiv Levantea na "Santiago Bernabéuu".

Modrić je u prošli petak, a zatim i u ponedjeljak, odigrao 90 minuta za Hrvatsku, protiv Slovačke i Azerbajdžana u kvalifikacijama za Euro, a u tim susretima stradao mu je desni aduktor. Prva prognoza bila je četiri tjedna stanke, no u Realu su sigurni da će se kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i ranije vratiti na teren. H
Možda ste propustili...

OSJEČKI TENISAČ UPISAO NOVU POBJEDU NA SPLITSKIM FIRULAMA

Matej Dodig nastavio sa sjajnom igrom

Najčitanije iz rubrike