Osijek
REALIZACIJA PROJEKTA U OPĆINI ČEPIN

Uskoro nove biciklističke staze
Objavljeno 13. rujna, 2019.
Nakon što je nedavno zamjenik čepinskog općinskog načelnika Ivan Žeravica potpisao ugovor o dodjeli nepovratnih sredstava za gradnju biciklističkih staza u Čepinu počinje realizacija tog projekta. S Općinom Čepin ugovor su potpisali Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije (MRRFEU) i Središnja agencija za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije (SAFU), a ukupna vrijednost projekta je, kako navode u Općini, nešto više od devet milijuna kuna, od čega su nepovratna sredstva približno 6.300.000 kuna.

Ovaj ugovor bio je potreban kako bi se prešlo na drugi korak realizacije projekta, a za koji je u vijećnici Općine Čepin načelnik Dražen Tonkovac u ime Općine Čepin upravo potpisao s izvođačem radova Vuka d.d. Ugovor o izvođenju radova biciklističke staze – grupa 2 – gradnja biciklističke staze u Ulici kralja Tomislava u Čepinu čija je ukupna vrijednost gotovo 3,5 milijuna kuna, te Ugovor o izvođenju radova biciklističke staze – grupa 2 – gradnja biciklističke staze u Ulici kralja Zvonimira u Čepinu, čija je ukupna vrijednost nešto više od tri milijuna kuna. Rok za izvođenje radova na biciklističkim stazama je šest mjeseci.

U Općini kažu da mole stanovnike neparne strane Ulice kralja Tomislava i neparne strane Ulice kralja Zvonimira koji se još nisu priključili na kanalizaciju da to učine u što kraćem roku kako bi izbjegli nepotrebne troškove tuneliranja ispod biciklističke staze pri priključivanju na kanalizaciju.
D. Pejić
Možda ste propustili...

DANAS U POLJOPRIVREDNOJ I VETERINARSKOJ ŠKOLI

Prodaja prijesadnica i panel “Od škole do doktorata”

VLASTA RAMLJAK GOŠĆA SUSRETA UGODE

Najviše od svega volim teatar, on mi život znači

Najčitanije iz rubrike