Sport
TRENER VINKOVČANA SPREMA MOMČAD ZA SUSRET S DUGOPOLJEM

Zbog Slobode nije išlo sve po planu
Objavljeno 11. rujna, 2019.
Tijekom stanke u Drugoj HNL nogometaši Cibalije planirali su odigrati jednu jaku prijateljsku provjeru. U subotu su čekali momčad Slobode iz Tuzle, koja ipak nije došla u Slavoniju. U tuzlanskom klubu veliki su financijski problemi, pa su se tamošnji igrači odlučili na štrajk dok im se ne isplate zaustale plaće.

- Malo nas je to poremetilo, ispali smo iz kontinuiteta igranja utakmica, ali pokušali smo to nadomjestiti tako što sam sastavio dvije momčadi pa su dečki igrali međusobno. No nije to ono pravo, želio sam susret sa suparnikom iz višeg ranga. Protiv Slobode sam želio i provjeriti neke igrače, ali prilika je propala. Inače, treninzi se odvijaju po planu, tereni su dobri i sve za sada ide kako smo zamislili - kaže trener Vinkovčana Davor Mladina.

Danas će Cibalia gostovati u Račinovcima kod županijskog drugoligaša Sloge, koji slavi 90 godina postojanja, a Mladina će najvjerojatnije dati priliku igračima koji se u prvim prvenstvenim susretima i nisu naigrali.

- Trebaju i oni imati kontinuitet utakmica. Premda je suparnik slabiji, neki će odigrati 90 minuta, što je itekako potrebno da bi ostali u pravom ritmu.

Protekli tjedan Mladina i njegov stožer iskoristili su za dodatno uigravanje momčadi uoči subotnje prvenstvene utakmice protiv Dugopolja, u kojoj neće zaigrati ozlijeđeni Oršolić i Gali. A. Grgić
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike