Sport
OSIJEK II DANAS U 4. KOLU DRUGE HNL DOČEKUJE KUSTOŠIJU

Na terenu potvrditi veću kvalitetu
Objavljeno 11. rujna, 2019.
U 4. kolu Druge HNL Osijek II danas (16.30) u Gradskom vrtu dočekuje Kustošiju. Dogovorom klubova i pristankom povjerenika natjecanja ovaj će se susret odigrati prije ostatka kola, a u njega bijelo-plavi ulaze kao veliki favoriti. Momčad Igora Tolića u prethodna je tri nastupa upisala sva tri ishoda, remi kod Dinama II, domaću pobjedu nad BSK-om te poraz kod Šibenika, a zagrebački klub pretrpio je sva tri poraza.

Po igrama koje su prikazali Osječani, mogli su imati i značajniji učinak od trenutna četiri boda, koja su dovoljna za deveto mjesto na tablici, što je istaknuo i branič Josip
Gačić.

- Od ulaska u Drugu HNL Gradski je vrt bio neosvojiva tvrđava za sve klubove i vjerujem kako će to ostati i nakon ovog dvoboja. Svjesni smo da Kustošija stiže bez ijednog boda, no to ne znači da ćemo ih podcijeniti i bodove unaprijed ukalkulirati. Moramo na terenu pokazati da smo bolja i kvalitetnija momčad. Mislim da smo po do sada prikazanom zaslužili imati više bodova, no ovaj je susret da popravimo svoj učinak i poziciju na tablici - rekao je Gačić u najavi susreta.

Dobra vijest za trenera Tolića je da se od ozljede oporavio Dago, koji će biti u konkurenciji te bi trebao i zaigrati. Pitanje je samo hoće li odmah od prve minute ili će krenuti s klupe, u kojem bi slučaju tada u sastav vjerojatno ušao Beljo. U svakom slučaju, bijelo-plavi će nastojati potvrditi status najefikasnije momčadi prvenstva te drugom pobjedom započeti uspon prema vrhu tablice. Vjerojatni sastav: Barešić, Ćosić, Gačić, Barišić, Todoroski, Benić, Soldić, Bliznac, Todorov, Durdov, Dago. G.R.
Možda ste propustili...

PAKET24 PREMIJER LIGA ZA RUKOMETAŠE

Poraz Osijeka, borba za opstanak se komplicira

TAEKWONDO GALEB TROPHY - SERBIA OPEN 2024.

Osječanke stekle vrijedno iskustvo

Najčitanije iz rubrike