Mozaik
OSJEČKI BEND PRIPREMA SE ZA NASTUP U SAXU

Solokoncert Fluentesa u Zagrebu
Objavljeno 11. rujna, 2019.
Oni su hrvatski pop-rock sastav, oni su dobitnici Porina 2018. godine za novog izvođača godine, oni su tvorci brojnih radijskih hitova koji dosežu visoka mjesta na top-ljestvicama i osvajaju srce radijskih urednika i slušatelja diljem zemlje. Fluidni u izričaji, pristupačni i iskreni u izvedbi, na lokalnoj sceni 2017. godine predstavili su se publici s albumom prvijencem "Igra čekanja"… oni su grupa Fluentes i prvi put u svoj karijeri održat će koncert pred zagrebačkom publikom.

Njihov prvi samostalni koncert u Zagrebu održat će se u subotu, 21. rujna, u 21.30 sati, u Saxu, a publici će osim starijih hitova predstaviti i dio materijala s nadolazećeg albuma koji bi pod okriljem Menarta trebao biti objavljen do kraja godine.

- S obzirom na višestruka obećanja i odgađanja našeg koncerta u Zagrebu, mogu samo reći da se jako veselimo susretu sa zagrebačkom publikom, i to još u kultnom Saxu, za koji smatram da je idealan za našu vrstu glazbe - za taj intimni i melankolični tepih koji stvaramo u našim ljubavnim pjesmama te pozitivu i bezbrižnost koju prenosimo u našim razigranim bržim pjesmama. Koncert nam je stigao u pravo vrijeme, na krilima "Ljetne haljine" i dovršetku našeg drugog albuma koji ćemo ujedno djelomično predstaviti na ovom koncertu - izjavio je Goran Bošković, frontmen grupe Fluentes.

Ulaznice po cijeni od 40 kuna u pretprodaji, odnosno 50 kuna na dan koncerta, možete kupiti od petka, 13. rujna na blagajni Saxa tijekom radnog vremena kluba. T.Kvorka
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike