Osijek
U SUPERU OTVORENA CVJEĆARNICA

"Flower day" oduševljava izgledom i bogatom ponudom cvijeća
Objavljeno 7. rujna, 2019.

Najuži centar Osieka od subote je bogatiji za još jednu cvjećarnicu. U Superu je otvoren „Flower day”, cvjećarnica koja će vas najprije očarati svojim interijerom, a potom i bogatom ponudom cvijeća, kako svježeg, tako i umjetnog. Nakon 20 godina rada u cvjećarstvu, Osječanka Katica Lenard odvažila se krenuti u samostalne vode i ne želeći se odmaknuti od najužeg centra gdje je radila svih ovih godina, odabrala je prostor na Trgu slobode.

- Ovdje sam tolike godine i sve što sam tražila je centar grada gdje bih otvorila svoju cvjećarnicu. Drago mi je da sam u tome uspjela i očekujem da će, uz moje stalne kupce, doći i brojni novi i odabrati nešto za sebe, odnosno za određenu prigodu, poručila je Lenard.

U novoj se cvječarnici mogu kupiti cvjetni buketi i cvjetni aranžmani za razne prigode - od vjenčanja, različitih svečanosti, obljetnica ili proslava, ali i pogreba. U ponudi je, uz svježe, i umjetno cvijeće svih vrsta, a od lončanica, kaže Lenard, samo orhideje i to prema narudžbi.

Kad su u pitanju cijene, vlasnica tvrdi da su dostupne svima, stoga očekuje da će se odluka o samostalnoj djelatnosti koju je donijela nakon dugih godina rada u drugim cvjećarnicama, pokazati opravdanom.
„Nije dovoljno sam živjeti, reče leptir. Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća” - natpis je koji će kupce dočeti na samome ulazu. Dodali bismo, u slučaju ove poduzetnice, također i (malo) vjere u vlastiti uspjeh. M. Mihelić

Možda ste propustili...

ZA DJECU OSNOVNOŠKOLSKE DOBI

Radionica Mali prijatelj muzeja

NOVA AKTIVNOST ČEPINSKE KNJIŽNICE

Roditelji doveli djecu pa im čitali knjige

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana