TvObzor
DEAN PELIĆ

Zaljubljujem se rijetko, vjerujem u vječnu ljubav i srodne duše
Objavljeno 30. kolovoza, 2019.
Prema definiciji muškarca, s obzirom na podneblje u kojemu živimo, vjerojatno sam najveća papčina: iskren, osjećajan, djevojci u koju sam bio zaljubljen napisao sam knjigu

Maneken, pisac i TV voditelj Dean Pelić žene je, osim ljepotom, osvojio i inspirativnim odlomcima u knjizi ‘’Njegova strana priče Tebi’’, koja je dobila status bestsellera. Dok čekamo nastavak, koji će svjetlo dana ugledati najesen, izazvali smo ga na mali pikantni dvoboj.

Kakve žene vas privlače?

- Ona je netko tko živi blizu, možda se znamo oduvijek, a možda se nikada nismo upoznali. Najdraža su joj mjesta koja nikada nije posjetila, ali to joj ne predstavlja problem da o njima govori kao da se jučer od tamo vratila. Voli upoznavati ljude gdje god otišla, ali nitko od njih nije upoznao nju. Nikada nikome nije dozvolila da je upozna. Nikada nitko nije se ni potrudio da bi mu dozvolila. Bar ne dovoljno. Dovoljno da ostane. Uvijek je zamišljala da će taj netko biti drukčiji. Netko poseban, jer ona nije obična. Jedna od onih uvijek spremnih na avanture.

Alfa-kvalitete
Volite li izazvati ženu na intelektualnom nivou?

- Inteligencija je seksi. Činjenica da nešto možeš naučiti od djevojke s kojom razgovaraš daleko je privlačnija nego bilo što što djevojka ima na sebi ili kako izgleda.

Što je vaša najveća alfa-kvaliteta?

- Prema svim mogućim parametrima, odnosno definiciji muškarca, s obzirom na podneblje u kojemu živimo, vjerojatno sam najveća papčina. Iskren, osjećajan, djevojci u koju sam bio zaljubljen napisao sam knjigu. Zaljubljujem se jednom u pet godina, vjerujem u vječnu ljubav i srodne duše. Dakle, od alfe ni a. No upravo ovo navedeno su moje najveće alfa-kvalitete.

Volite li osvajati ili biti osvajani?

- Muškarci trebaju osvajati, i to bi trebalo tako nekako funkcionirati.

Vrlo dobar osjećaj je i biti osvajan – od žene koju voliš. Treba mi dugo da zavolim, ali kad zavolim, onda sam njezin i samo njezin. Niti želim niti hoću biti ičiji više. O njoj razmišljam 24 sata dnevno. Idem 110 posto ili ne krećem uopće. Isto očekujem i od druge strane.

Medene djevojke
Koji je vaš tip djevojke?

- Jednostavna. Smiješna. Zabavna. Blentava. Opuštena. Inteligentna. Pustolovnog duha. Ako me pitate o fizičkom izgledu, volim svjetlije cure. Uvijek sam govorio – plavuše, a onda kad sam pokazao primjer, rekli su mi da to nije plava kosa nego boja meda. Tako da eto, ispalo je da volim medene djevojke! Padam na detalje; zelene oči, kosu do ramena, pjegice i slično. Nemam tip djevojke, ali svaka koja mi se svidi ima određenu sličnost, premda se zaljubim u različitu stvar.

Miljenik ste žena, obasipaju vas raznim komplimentima. Koji vam je najzanimljiviji ulet koji ste doživjeli?

- Hm, ima doista puno poruka, još nekoliko tisuća stoji nepročitanih, premda se na svaku trudim odgovoriti. Puno je uleta, većina njih su zafrkancija, bar ja to tako doživljavam. A javljaju se djevojke odnosno žene iz doslovce cijelog svijeta. Zanimljivo je to.

Što mislite o ženskim uletima muškarcima?

- Podržavam. Znaju biti itekako seksi. Samouvjerene cure kad se usude prići muškarcu i kad imaju spiku, na to malo koji ostane ravnodušan. Svejedno mislim da su muškarci ti koji trebaju prići djevojci. To je tako. Pisao sam dosta o tome u knjizi. Ali na kraju krajeva, nije toliko ni važno tko prvi kome priđe. Važno je da, ako ti se netko sviđa, to i kažeš toj osobi. I to je cijela mudrost.

Razgovarao: Adrian ANDREJEK
SNOVI
Koje su vam još neostvarene želje?

- U posljednjih nekoliko godina ostvario sam gotovo sve svoje najveće želje koje sam gajio još otkako sam bio tinejdžer. I sad kad su ostvareni, razmišljam što i kako dalje. Možda je konačno došlo vrijeme da predahnem, putujem svijetom, nađem svoju bolju polovicu i osnujem obitelj. Sve to želim. Ali navikao sam da se za svoje snove i želje moram poprilično potruditi, stoga ima još vremena. No polako, ali sigurno, ostvarujem sve što sam sanjao.
Možda ste propustili...

40 YEARS OF HITS WORLD TOUR 2020

Simple Minds 13. srpnja na stadionu Šalata

IZ “EUROPSKE PRIJESTOLNICE KULTURE” OSTATKU HRVATSKE ODASLANE UVREDE

Kastrirani Zajc

OMILJENA KLAPA U SPLITU, KONCERT RIŠPETA U SPALADIUM ARENI

Uskoro će ostvariti jedan od najljepših snova, na oduševljenje svih obožavatelja