Regija
BOŽIĆNI VLAK

Na putu s Djedom Božićnjakom od Vinkovaca do Tovarnika
Objavljeno 22. prosinca, 2018.

Galeriju fotografija pogledajte OVDJE.

 

 

VINKOVCI -  Hrvatske željeznice  Putnički prijevoz organizirao je  i ove godine, na svoj 21. rođendan, vožnju Božićnim vlakom na radost najmlađih.

 

Ove godine imali smo dvije vožnje, 15. i 22.prosinca na relaciji Vinkovci-Tovarnik-Vinkovci, a u vlaku je bio poseban gost Djed Božićnjak. Uz dječju pjesmu i smijeh, vlak pun šarenih kuglica, lampica i darova krenuo je na svoje blagdansko putovanje.

 

Već oko 12.00 sati vlak se polako punio i svi su s nestrpljenjem čekali polazak vlaka. Kad su se svi udobno smjestili i kad je vlak u 12.15 krenuo, adrenalin je dosegao vrhunac. Na vratima se pojavio Djed Božićnjak. Kako je bilo puno darova za djecu, Djed Božićnjak je imao svog pomoćnika koji je punio vreću s darovima, jer je trebalo svakom djetetu uručiti dar. Kad tome dodamo fotografiranje uz Djeda Božićnjaka onda je to bio potpuni užitak za djecu.

 

Hrvatske željeznice tako su i ove godine u blagdansko vrijeme razveselile najmlađe, te se s nestrpljenjem isto tako očekuje sljedeća godina, kad kreće Uskrsni vlak u kojem umjesto djeda Božićnjaka,  imamo jednog Zeca.

 

U sat i pol vožnje svi mali putnici sretno su stigli u Vinkovce i  s puno dojmova, a Djed Božićnjak krenuo je u neki novi pohod, gdje ima još puno dobre djece, kako bi i njih razveselio poklonima.

 

Mario Kokaj

Možda ste propustili...

FOTOGRAFIJE PRIMAJU DO 12. SVIBNJA

Bioraznolikost - fotonatječaj

OPĆINA VILJEVO PLANIRA GRADNJU

Srijemski kulturni centar u Ivanovu

Najčitanije iz rubrike