Ekonomija
SURADNJA ZNANOSTI, LOKALNE UPRAVE I PROIZVOĐAČA

Edukacija o tehnologiji proizvodnje kobasica
Objavljeno 17. prosinca, 2014.

Na osječkom Prehrambeno-tehnološkom fakultetu jučer je potpisan zanimljiv sporazum. Riječ je o pomoći koju će znanstvenici tog fakulteta pružiti u edukaciji proizvođača slavonske kobasice donjomiholjačkog kraja. Dekan fakulteta Drago Šubarić potpisao je Sporazum o poslovnoj suradnji s Općinom Magadenovac te Ugovor o edukaciji koja će se preko Miholjačkog poduzetničkog centra pružati proizvođačima ove tradicionalne delicije slavonskog podneblja. - Potpisivanje ovih dokumenata je od zajedničkog interesa za sva tri potpisnika, jer za cilj imamo poticanje uzajamne suradnje u struci, znanosti i svim sličnim područjima u kojim djelujemo - rekao je uoči potpisivanja Šubarić. S druge strane potpisnici su bili Stjepan Živković, općinski načelnik, te Valent Poslon, direktor poduzetničkog centra. (D.Ku.)

Možda ste propustili...

POČEO NOVI KRUG OCJENJIVANJA ESG RATINGA HGK

Koliko su hrvatska poduzeća napredovala u svojim održivim praksama?

3. OCJENJIVANJE KAKVOĆE KULENA/KULINA NA FAZOS-U

Najboljim je proglašen kulen OPG-a Barić iz mjesta Nard

Najčitanije iz rubrike