Mozaik
NA STAGE LEGENDARNOG DINGWALLSA POPET ĆE SE 28. TRAVNJA

Bare & Majke spremaju
se osvojiti London
Objavljeno 20. travnja, 2024.
Goran Bare & Majke, ikonski sastav koji je obilježio generacije svojim sirovim rock-zvukom i sjajnim tekstovima, nastavlja svoju impresivnu glazbenu karijeru još jednim nezaboravnim koncertom. Nakon nedavnih nastupa diljem regije bend se sprema osvojiti i London svojim energičnim nastupom u legendarnom Dingwallsu u nedjelju, 28. travnja.



Nedavnim koncertom u Vintage Industrial Baru i showom u zagrebačkoj Areni krajem prošle godine oduševili su publiku svojim hitovima i karizmatičnim nastupom. Goran Bare & Majke legendarni su rockeri čija je diskografija poslužila kao nadahnuće za mnoge bendove, a koncerti poput nadolazećeg u Londonu prilika su da se ta inspiracija podijeli i s publikom diljem svijeta.

Svojim specifičnim zvukom i hitovima kao što su "Budi ponosan", "A ti još plačeš", "Ja sam budućnost", "Mene ne zanima", "Teške boje" i mnogim drugima ostavili su neizbrisiv trag u povijesti regionalne glazbene scene. Svojom dojmljivom 40-godišnjom karijerom nastavljaju osvajati srca publike.



Londonsku publiku očekuje fantastičan nastup ispunjen energijom i nevjerojatnom glazbom gdje će kultni rockeri još jednom dokazati zašto su jedni od najvećih.

D. Miklić
Možda ste propustili...

KLADIONICE STAVLJAJU HRVATSKOG BABY LASAGNU KAO FAVORITA ZA POBJEDU NA NATJECANJU

Večeras finale Eurovizije: Domaćini očekuju prosvjede, Hrvatska pobjedu

Najčitanije iz rubrike